Beleef Vitaliteit Pakket

Beleef Vitaliteit Pakket

In samenwerking met Evelyn Reidinga van Beleef-coaching bied ik het zgn. Beleef Vitaliteit pakket aan!

Herken je dit?

Vaak, als je ‘s ochtends opstaat ben je niet goed uitgerust. Voor je ligt een dag vol verplichtingen en taken. Je weet niet hoe en waar je moet beginnen: voor de kinderen zorgen, boodschappen doen, voor het eten zorgen en je sociale contacten onderhouden. En dan heb je het nog niet eens over je werk! Je houdt van je werk, maar de combinatie met je gezin valt niet altijd mee, sterkte nog: het valt je soms zwaar. Lichamelijke klachten beginnen steeds meer op te spelen; je hebt vaak last van hoofdpijn en je bent moe.

Hoe zou het voor je zijn als..

  • Je vaker de dag vol energie en blijdschap start
  • Je meer grip ervaart op je huishouden en de zorg voor je gezin
  • Je je werk en bijna fluitend naast doet
  • Als kers op de taart heb je meer tijd voor jezelf

Dat is mogelijk!

We bieden je het Beleef Vitaliteit Pakket aan, waarbij je in zes opeenvolgende afspraken drie coachingssessies en drie VoetreflexPlus behandelingen krijgt. In de ene week word je gecoacht en in de andere krijg je een VoetreflexPlus behandeling.

De pijlers van de VoetreflexPlus behandeling zijn afgestemd op de coachingssessies waarbij het gaat om de volgende stappen:

Investering is € 330,- waarvan een gedeelte is te declareren bij je zorgverzekering als je de juiste aanvullende verzekering hebt. Aan het einde traject ga je naar huis met een opgeruimd hoofd, een vitaal lijf en voldoende bagage om je vitaliteit gemakkelijker vast te houden.

Lijkt je dit wat? Neem dan contact met me op klik dan hier!

LET OP! VROEGBOEKKORTING!! €300,- WANNEER JE VÓÓR 1 APRIL BOEKT!