Ik ben blij ☺niet voor mezelf, maar voor een CLIËNT!

Jullie hebben vast het bericht over hooikoorts voorbij zien komen op facebook. Hierbij schreef ik de tekst:

Ken jij mensen die van die kriebels in de neus hebben of jeukende/branderige ogen, en nu niet zo geniet van dit weer? Een hooikoortspakket kan verlichting bieden! Delen, taggen, doorsturen mag!”

En het delen is gebeurt. Hierop kreeg ik een persoonlijk berichtje met de vraag of ik iets voor hem en zijn hooikoorts kon betekenen. Na enkele berichtjes heen en weer gestuurd te hebben zijn er 3 afspraken gepland om het hooikoortspakket te volgen. Echter bleek dat hij niet alleen last van hooikoorts had, maar ook reuma heeft. Maar goed, de reuma was in dit geval bijzaak, want hij wilde graag minder of liever geen hooikoorts klachten meer. Nadat het hooikoortspakket was volbracht waren de klachten van de hooikoorts weg, op één niesbui na. Hij vond dit zo prettig, maar niet alleen de hooikoorts klachten waren minder, hij voelde zich in zijn geheel veel beter. En zelfs de controle bij de Reumatoloog was erg positief. Zelf zo positief dat hij de medicatie voor de reuma kan gaan minderen.

Dit is dan toch zeker een reden dat wij beide blij mogen zijn. Het feit dat iemand zo vriendelijk was om het bericht te delen, waarop hij in contact kwam met mij, waarop hij met positief resultaat de behandelingen heeft ondergaan.

Meer informatie over hooikoorts lees je hier, wil je meer informatie over het hooikoortspakket klik dan hier

Heb jij interesse in het hooikoortspakket of wil jij een afspraak maken? Bel of mail naar:
06-156 165 94 of via het contactformulier

Wil je verdere informatie of kijken of je in aanmerking komt voor vergoeding? kijk dan op vergoedingen

En delen – taggen – doorsturen mag natuurlijk altijd, zodat we nog meer mensen blij kunnen maken!