VoetreflexPlus pakketten

Verschillende pakketten die je kunnen ondersteunen bij hooikoorts, het afvoeren van afvalstoffen (detox) of je vitaler gaan voelen. Kijk hier om te zien of u in aanmerking komt voor vergoeding.

Hooikoorts pakket

Wanneer het hooikoorts seizoen is aangebroken en jou immuunsysteem te kort schiet, kan jou lichaam op verschillende manieren reageren. b.v. door tranende/jeukende/branderige ogen , rode en gezwollen oogleden, niesbuien, loopneus en/of verstopte neus, benauwdheid, huidklachten, vermoeidheid of lusteloosheid, koortsig gevoel, hoesten en een pijnlijke keel, jeukend verhemelte en misschien nog wel andere klachten.

Het hooikoortspakket kan een uitkomst bieden. Gedurende drie weken krijg je één maal per week een VoetreflexPlus behandeling. Hierdoor kunnen klachten verminderen en/of verdwijnen en je  voelt je vitaler. Tevens worden er tips en adviezen voor thuis mee gegeven.


Detox-pakket

Heb jij wel eens last van vermoeidheid, prikkelbaarheid, hoofdpijn, rugpijn, pijn in nek of schouders, stijve spieren en gewrichten, huid problemen, menstruatieproblemen, schimmelinfecties, obstipatie, diarree, buikkrampen, of andere vage klachten? Dat zijn seintjes van je lichaam die erop kunnen wijzen dat het lichaam vervuild is.

Waarom douche je de buitenkant wel en reinig je NIET de binnenkant?

Je lichaam vervuild door allerlei omstandigheden. Op sommige omstandigheden heb je zelf invloed, maar niet op alles. Vervuiling van je lichaam ontstaat b.v. door wat je eet en drinkt, door de verontreiniging in je omgeving, maar ook door stress en emoties. Ook ontstaan er door verschillende processen in je lichaam afvalstoffen, en via je huid komt ook van alles binnen (niet alleen wat er in de lucht hangt, maar ook make-up en alle andere smeerseltjes). Daarnaast zorgen ziekte en medicatie ook voor extra  afvalstoffen.

Het beste is om dit 2x per jaar jezelf van afvalstoffen te ontdoen. Een heel goed moment is het voorjaar, omdat het lichaam na de winter weer in actie komt en graag van de afvalstoffen af wil. Lukt dit niet zo goed dan kan er voorjaarsmoeheid ontstaan. Ook de herfst is een goed moment omdat dit juist het moment is om los te laten en alleen wat nodig is op te slaan.

Het voordeel is een schonere binnenkant en dat jij je  fit en energiek  gaat voelen. Daarnaast is het ook fijn dat al die vage klachten verminderen of verdwijnen!

Een detox pakket ondersteunt je daarbij. Gedurende drie aaneen gesloten weken krijg je één keer per week een VoetreflexPlus behandeling en daarnaast krijg je aanvullende adviezen.