Over mij

Ik ben Anita Bloemen

ikNa mijn middelbare opleiding was ik werkzaam als verzorgende. Toch wilde ik op een andere manier zorg bieden. Dat bracht mij er toe de opleiding pedicure te gaan volgen. In 2007 heb ik mijn basisdiploma pedicure behaald en daarop volgend heb ik verschillende bijscholingen gedaan.

Het werd mij steeds duidelijker dat voeten je niet alleen voortbewegen. Voetenkwaaltjes kunnen veel vertellen over de algehele gezondheid. Tevens kun je via voeten ook de gezondheid positief beïnvloeden. Doordat ik dat zo boeiend vond ben ik de HBO-opleiding VoetreflexPlus bij Total Health gaan volgen. In juni 2013 heb ik dit met succes afgerond, waarna ik in 2015 de HBO-Medische Basiskennis bij Total Health met succes heb afgerond. In 2023 heb ik de opleiding Stress en Burn-out Coach bij Sonnevelt gevolgd, die ik met succes heb afgerond.

Mijn doel is om via een VoetreflexPlus- of pedicure behandeling iemand op weg te helpen naar een krachtig en energiek leven.