Pedicurebehandeling

nagels-knippen-2Momenteel neem ik geen pedicureklanten aan!

Waarom naar de pedicure?


Zit mijn haar goed? Heb ik de juiste make-up gebruikt? Moet ik wat aan mijn overtollige kilo’s doen? Ons uiterlijk houdt ons dagelijks bezig, maar er is een lichaamsdeel dat vaak wordt overgeslagen: 

DE VOETEN

Je voeten zijn levenslang je trouwe onderdanen, ze dragen je tenslotte de hele dag. Om ze in een goede conditie te houden, verdienen ze regelmatig extra aandacht. Vaak denkt men dat het overbodige luxe is, het tegengestelde is echter waar. Er zijn talloze reden denkbaar om aandacht aan de voeten te besteden.

Ter voorkoming van pijnlijke problemen, voor ontspanning en een verzorgd uiterlijk, maar ook bij veel sporten of een staand/lopend beroep en bij een medische aandoening.

Volledige behandeling:

Hierbij wordt nagels geknipt en gefraisd, nagelomgeving verzorgt, eelt en evt. likdoorns verwijderd en nadien worden de voeten voorzien van crème.
Behandeling duurt max. 45 min voor €40,– en na 18:00 uur is een behandeling €43,50

Behandeling  de Luxe:

Dit is een standaard pedicure behandeling die aangevuld wordt met een heerlijke ontspannen Chinflex massage. Dit is een  voetmassage gebaseerd op de originele Chinese technieken, waarbij de voeten, onderbenen en knieën worden gemasseerd. En zoals het in de naam al zegt, het biedt je ontspanning.
Behandeling duurt max. 75min voor €76,– en na 18:00 uur is een behandeling €82,50

Deelbehandeling:

Een deelbehandeling bestaat uit één onderdeel van een pedicure behandeling en dit kan zijn:
• verwijderen van een likdoorn
• verwijderen van een kleine eeltlocatie
Bij meerdere onderdelen wordt automatisch een pedicure behandeling in rekening gebracht.
Een deelbehandeling duurt max. 20 min voor €30,– en na 18:00 is een deelbehandeling €33,50