Tarieven/vergoedingen

Tarieven

 • Deze kan je vinden bij de pakketten die ik te bieden heb.
 • Betalingen zijn per behandeling, contant of via bankoverschrijving, pinnen is niet mogelijk.
 • Prijswijzigingen en typ fouten voorbehouden.
 • Voor afspraken die 24 uur van te voren zijn afgezegd wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht.

Vergoedingen

 • Een VoetreflexPlus behandeling is een natuurgeneeskundige behandeling, hiervoor bent u geen verwijzing van een huisarts nodig. Deze natuurgeneeskundige behandeling wordt door de meeste zorgverzekeraars (gedeeltelijk)vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Raadpleeg uw polisvoorwaarden van uw zorgverzekering om te zien of u in aanmerking komt voor vergoeding en de hoogte hiervan. Via Anita naar vitaliteit is aangesloten bij de LVNG en RBCZ.
  Overzichtslijst vergoedingen 2019 hieraan kunnen geen rechten worden ontleend

  Per 1 januari 2020  vindt er een fusie tussen de beroepsvereniging LVNG en VNT plaats, deze gaan samen verder onder de naam LVNT.  Beide verenigingen bundelen hun krachten samen om de ontwikkeling van de natuurgeneeskunde te bevorderen. Ook worden er hoge eisen aan de therapeut gesteld om toegang te krijgen tot de vereniging, hierdoor is de kwaliteit van de therapeut hoog.
  Achter de schermen wordt nog volop gewerkt om de samenvoeging tot een geheel te maken, daarom kan u de informatie nog op de oude site vinden  LVNG  en  VNT.

  Er zijn op dit moment nog verschillende zorgverzekringspolisvoorwaarden 2020 die met de oude naam werken LVNG en VNT ipv LVNT. Dit kan ook bij u enige verwarring geven.
  Overzicht vergoedingenlijst 2020 LVNG | overzicht vergoedingenlijst 2020 LVNT hieraan kunnen geen rechten worden ontleend

 • Een pedicure behandeling wordt niet vergoed.
  Via Anita naar vitaliteit is aangesloten bij Provoet.