Zwangerschapsreflexologie

Een zwangerschap is bijzonder. Op dat momement groeit er nieuw leven in jouw buik. Het is een moment om er zoveel mogelijk van te genieten. Zwangerschapsreflexologie kan jou hierbij helpen. Omdat deze behandelmethode jou en je ongeboren kindje jou een moment van rust en ontspanning kan geven.

Waarom juist tijdens of na de zwangerschap?

Tijdens de zwangerschap vinden er vele veranderingen in je lichaam plaats, het is dan ook hard werken voor je lichaam (eigenlijk topsport). Zwangerschapsreflexologie is er dan ook op gericht om jou gezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk te optimaliseren, om in een zo goed mogelijke conditie te kunnen bevallen. Ook kan je tijdens de behandeling intensief contact met je ongeboren kindje maken.
En na de bevalling kan een behandeling je weer op krachten helpen en sneller je balans weer te herstellen.

Zwangerschapsreflexologie kan zwangerschapsklachten verlichten

Zwanger zijn is doorgaans een mooie en fijne periode. Toch geldt dit niet voor iedereen. Er kunnen ook zwangerschapklachten optreden. Zwangerschapsreflexologie kan deze klachten verlichten. Ook kan het ingezet worden als het kindje in stuit- of dwarsligging ligt, of om een bevalling op te wekken wanneer je uitgerekend bent.

klachten tijdens de zwangerschap

*misselijkheid
*maagzuur
*vaak plassen
*terugkelende blaasontsteking
*(milde) hoge bloeddruk
*beginnende diabetes

*moeheid
*slapeloosheid
*stemmingswisselingen
*bandenpijn
*bekkenklachten
*rugpijn

*kuitkramp
*spataderen
*obstipatie
*oedeem
*jeuk
*stuit-dwarsligging
*weeën opwekken