Weet jij wat het GELE Goud is?

Ken jij het?  Het gele goud!

Het staat al in vele koelkasten.
Maar wat is dat nu?

Een gele goud is een drank die je het “natuurlijke gouden drinken” kunt noemen. Het is een puur gestabiliseerde Aloë Vera gel (99,7%) die wel 200 verschillende bouwstoffen bevat.

Iedereen heeft tegenwoordig wel eens ergens de naam Aloë Vera horen vallen, net als ik.  Het is een natuurlijk product die ook nog een veel positieve eigenschappen heeft zoals: een rijke bron van voedingsstoffen (die komen we vaak tekort), het heeft een positieve werking op de spijsvertering, het verhoogt het immuunsysteem, het geeft je een fitter en energieker gevoel.
Ja ik ga nog even door, het heeft een positieve invloed op jeuk, branderig gevoel en pijn. Ook heeft het een gunstige invloed op zenuwen en groei en ontwikkeling van cellen. En het heeft ook invloed op alle afvalstoffen die in ons lichaam rondzwerven, het is toch fijn om er daar wat minder van te hebben.

Nou dit klinkt toch erg goed!

Dat dacht ik ook, maar ook ik ben van eerst zien en dan geloven. Dus dan moet ik het zelf maar eens gaan drinken. Waar kwam ik als eerst achter: dat er veel drankje zijn waar de naam Aloë Vera op staat, maar waar nauwelijks Aloë Vera in zit. Deze is zoals ik in het begin al schreef heel puur met wel 99,7% Aloë Vera.

Nu maar eens de resultaten van het drinken. Het begon met het opgeblazen gevoel dat ik veel had, dat werd heel veel minder. Ook werd ik lichter, niet alleen op de weegschaal, maar ook ik mijn gevoel in mijn lichaam. Soms heb je zo’n gevoel dat je heel zwaar en loom bent en je jezelf moet ophijsen om vooruit te komen.
Ja dan een iets minder smakelijk onderwerp, maar zeker van belang “de ontlasting”. Voor veel mensen die het niet weten: het is een hele goede graadmeter hoe je spijsvertering is. Het moet een mooie gladde (dus niet plakken) worst zijn (smiley) en laat geen strepen na in de w.c. pot. Bij mijzelf zag ik het ook veranderen.  Nu we het toch over afvalstoffen hebben, wanneer ze in je lijf zitten brengen ze nog wel eens onaangename geuren met zich mee als ze uit je lijf komen, ook die onaangename geuren verdwenen.

Weet je welke verandering ook leuk is? Mijn huid ziet er mooier uit, minder droog en gaver. En nog een heerlijke feestje die ontstaat na het drinken van “het vieze” maar “gouden” drankje: ik kreeg veel meer energie.

Al met al ben ik om en geniet van alle voordelen. Wil jij dit ook? Neem dan contact op via dit formulier, dan krijg je nog aanvullende informatie over het gebruik.